Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Eğitim

12. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Hayata ve üniversiteye hazırlanmak’ konferansı

ADIYAMAN (PERRE) - Berfin GÜRBÜZ- Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Hayata ve Üniversiteye Hazırlanmak" konferansında, MEB Bakan Danışmanı, sosyolog-yazar Erol Erdoğan 12. sınıf öğrencilerimizle buluşarak hayata bakış, üniversite süreci ve hedef belirleme konularında deneyimlerini paylaşacak.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
12. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Hayata ve üniversiteye hazırlanmak’ konferansı
Paylaş:

Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından, 12. sınıf öğrencilerimizin alanlarına yönelik olarak "Hayata ve Üniversiteye Hazırlanmak" başlıklı konferans düzenlenecektir.

Söz konusu konferansta; Millî Eğitim Bakanlığı Bakan Danışmanı, sosyolog ve yazar Erol Erdoğan, öğrencilerimizle bir araya gelerek hayata bakış açısı, üniversiteye geçiş süreci, hedef belirleme, kişisel gelişim ve bireysel farkındalık konularında bilgi ve deneyimlerini paylaşacaktır.

Gençlerimizin akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan bu etkinlik; geleceğini bilinçli bir şekilde planlamak, doğru hedefler belirlemek ve yaşam yolculuğunda sağlam adımlar atmak isteyen öğrencilerimiz için yol gösterici ve ilham verici bir söyleşi niteliği taşımaktadır.

Tarih: 10 Şubat 2026

Saat: 14.00

Yer: Perre Uygulama Oteli Konferans Salonu

Geleceğine yön vermek isteyen tüm öğrencilerimiz başta olmak üzere, öğretmenlerimiz ve ilgililer davetlidir.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eğitim Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo