Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Adıyaman Belediyesi araç filosuna 10 yeni araç kazandırdı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi, kaynaklarını verimli kullanarak hizmet kapasitesini artırmaya devam ediyor. Tasarruf tedbirleri kapsamında kiralama yerine satın alma yöntemiyle belediyeye kazandırılan 10 yeni hizmet aracı, sosyal yardım ve evde bakım hizmetlerinde kullanılmak üzere filoya dahil edildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman Belediyesi araç filosuna 10 yeni araç kazandırdı
Paylaş:

Yeni araçlarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kaynak yönetiminde sürdürülebilir politikalar izleyerek hem maliyetleri düşürdüklerini hem de hizmet kalitesini artırdıklarını belirtti. Bu doğrultuda, belediye filosuna kazandırılan 10 yeni araçla ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunulacağını vurgulayan Başkan Tutdere, evde bakım hizmetlerinin kapsamının da genişletileceğini ifade etti. Başkan Tutdere, “Araçlarımız belediyemizin, belediyemiz halkımızın hizmetinde.” dedi.
Tutdere: Adıyaman belediyesi daha güçlü
Başkan Tutdere sözlerini şöyle sürdürdü:
"Tasarruf tedbirleri kapsamında belediyemizin kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyor, hizmet filomuzu güçlendiriyoruz. Bugün 10 yeni aracı daha filomuza dahil ettik. Bu araçlarımız, sosyal yardımların dağıtımında ve evde bakım hizmetlerinde kullanılacak. Halkımızın yanında olmaya, onların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Adıyaman Belediyesi artık daha güçlü! Gücümüz arttıkça hizmet kalitemizi de yükseltmeye devam edeceğiz."
Ulaşımda yeni adımlar atılıyor
Şehir içi ulaşım konusunda da önemli gelişmelerin yaşanacağını kaydeden Başkan Tutdere, “Sevgili hemşehrilerim, çok yakında şehir içi ulaşımda da büyük adımlar atacağız. Belediyemize kazandıracağımız yeni otobüslerle, Adıyaman halkına daha konforlu ve erişilebilir bir ulaşım hizmeti sunacağız. Şehrimizi her alanda daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yeni araçlarımız Adıyaman’ımıza ve halkımıza hayırlı olsun. Araçlar belediyemizin, belediyemiz halkımızın hizmetinde.” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo