Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Adıyaman Belediyesi, Örenli TOKİ’de haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Adıyaman Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Örenli TOKİ Konutları ve çevresinde halk sağlığını korumaya yönelik haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman Belediyesi, Örenli TOKİ’de haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor
Paylaş:

Adıyaman Belediyesi, kent genelinde halk sağlığını önceleyen çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, vatandaşlardan gelen başvurular üzerine Örenli TOKİ Konutları ve çevresinde kapsamlı haşereyle mücadele çalışması gerçekleştirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama ekiplerince yürütülen çalışmalarda; bina girişleri, bodrum katları, kanalizasyon çevreleri ile atıl malzemelerin bulunduğu alanlar detaylı şekilde ilaçlandı. Uygulamalarda, Sağlık Bakanlığı onaylı ve "pasta" olarak adlandırılan haşere ilaçları kullanılarak insan sağlığına ve çevreye duyarlı bir mücadele yürütüldü.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, halk sağlığının öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, "Vatandaşlarımızdan gelen her talebi önemsiyoruz. Özellikle yaz ayları öncesinde haşereyle mücadele çalışmalarımızı kent genelinde aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız, hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak" ifadelerini kullandı.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo