Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Kültür - Sanat

Adıyaman Valiliği’nde gözyaşları sel oldu - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Valiliği’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109.yıldönümü anma programı düzenlendi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman Valiliği’nde gözyaşları sel oldu  - Videolu Haber
Paylaş:

Adıyaman Valiliği Konferans Salonu’nda gerçekleşen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109.yıldönümü anma programı, şehitler için saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Tiyatro ve Oratoryo gösterisi sergilendi. Çanakkale Destanı’ndan enstantanelerin canlandırıldığı tiyatro gösterisi ve Çanakkale üzerine yakılan türkülerin seslendirildiği gösteri izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Seyircilerin gözyaşlarına hakim olamadığı gösteriyi, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt, CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Mehmet Kelleş, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Hikmet Uz, İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı İz Yücedağ, Şehit yakınları ve gaziler ile çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Kültür - Sanat Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo