Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Adıyaman Valiliğinden deprem açıklaması: Olumsuz ihbar yok

ADIYAMAN (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ - Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bugün saat 21.09’da meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, Adıyaman’da da hissedildi. Deprem sonrası Adıyaman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde herhangi bir olumsuz ihbarın alınmadığı bildirildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman Valiliğinden deprem açıklaması: Olumsuz ihbar yok
Paylaş:

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bugün saat 21.09’da Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 4.9 şiddetindeki deprem nedeniyle ilgili birimlerimize herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Başta AFAD olmak üzere yetkili kurumlarımız teyakkuz halinde olup, saha çalışmaları ve taramalar devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Yetkililer, olası bir gelişmeye karşı başta AFAD ekipleri olmak üzere ilgili kurumların sahada tarama ve incelemelerine devam ettiğini belirtti.

Adıyaman Valiliği, vatandaşları resmi açıklamaları takip etmeleri ve paniğe kapılmadan tedbirli olmaları yönünde uyardı.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo