Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Adıyaman’da deprem nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi

ADIYAMAN (PHA) - Abdullah FERGER - Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, Adıyaman Valiliği, bölgede güvenlik tedbirlerini artırarak okulları 1 gün süreyle tatil etme kararı aldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman’da deprem nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi
Paylaş:

Deprem, Adıyaman ve çevresinde hissedilirken, yetkililer bölgede hasar tespiti ve güvenlik incelemeleri başlattı.

Adıyaman Valiliği, olası artçı sarsıntılar ve risklere karşı öğrencilerin güvenliği için okulların tatil edildiğini açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların tedbirli olmaları ve güvenli alanlarda bulunmaları konusunda uyarılar yapıldı. AFAD ekipleri ve diğer ilgili kurumlar, depremin etkilerini ve olası tehlikeleri yakından takip ediyor.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo