Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Eğitim

Adıyaman’da eğitim gündemi masaya yatırıldı

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun başkanlığında düzenlenen haftalık toplantıda, kentteki eğitim-öğretim faaliyetleri ve okulların genel durumu değerlendirildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman’da eğitim gündemi masaya yatırıldı
Paylaş:

Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde haftalık değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun başkanlığında düzenlenen toplantıya müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda, il genelindeki eğitim-öğretim çalışmaları ile okulların mevcut durumu ele alındı. Eğitim süreçlerinin daha etkin yürütülmesine yönelik değerlendirmeler yapılırken, sahadaki uygulamalar da gözden geçirildi.

Birim Çalışmaları Değerlendirildi

Toplantıda ayrıca birim yöneticileri, sorumluluk alanlarındaki çalışmalar hakkında bilgi sundu. Yürütülen projeler, devam eden faaliyetler ve planlanan çalışmalarla ilgili detaylı değerlendirmeler yapıldı.

İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, koordinasyon toplantılarının düzenli olarak devam edeceğini ve eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eğitim Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo