Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Adıyaman’da fırınların hijyen koşulları yeni projeyle geliştirilecek

ADIYAMAN (PERRE) - (Berfin GÜRBÜZ) - Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresinin desteğiyle İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen "Adıyaman Fırınlarında Hijyenik Koşulların Artırılması Projesi" kapsamında fırıncılara ekipman ve malzeme dağıtılacak.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman’da fırınların hijyen koşulları yeni projeyle geliştirilecek
Paylaş:

Adıyaman'daki fırınlarda hijyen standartlarının yükseltilmesi amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında düzenlenecek teslim töreni, 3 Eylül 2026 Perşembe günü saat 10.30'da Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

FIRINCILARA BEŞ KALEM MALZEME VERİLECEK

Proje kapsamında fırıncılara büyük hamur pasası, küçük hamur pasası, iş elbisesi, hijyen paketi ve tırnak aparatı teslim edilecek.

Dağıtılacak ekipman ve malzemelerle ekmek ile unlu mamullerin üretildiği işletmelerde hijyen koşullarının geliştirilmesi ve çalışanların uygun ekipman kullanımının teşvik edilmesi hedefleniyor.

PROJE İL ÖZEL İDARESİNİN DESTEĞİYLE YÜRÜTÜLÜYOR

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresinin desteğiyle yürütülen projenin uygulamasını Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü üstleniyor.

İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulkadir Akkan, proje kapsamında düzenlenecek ekipman ve malzeme teslim törenine sektör temsilcilerini ve ilgilileri davet etti.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo