Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Adıyaman'da OSB'ye 'Koku' denetimi

Adıyaman'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Adıyaman İl Müdürü Faysal Ergezen ve beraberindeki heyet, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) meydana gelen "Koku" nedeniyle denetim düzenlendi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman'da OSB'ye 'Koku' denetimi
Paylaş:

OSB'deki pis kokuların önlenmesi amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Adıyaman İl Müdürü Faysal Ergezen, Çevre Yönetimi ve Denetimden Sorumlu Şube Müdürü Abdulgani Adıyaman'a eşlik eden OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Çelenk, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Boyahane geri dönüşüm tesisleri ve süt işletmecileri ile OSB toplantı salonunda bir araya geldi. Sektör temsilcileriyle bir araya gelen görevliler kokunun önlenmesine yönelik tedbir konuları ele alındı.
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Çelenk, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Adıyaman İl Müdürlüğü yetkilileri ve sektör temsilcilerinin katılım sağladığı toplantıda koku sorununa yönelik atılması gereken adımlar ele alındı. Yetkililer toplantı sonrası OSB atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulunularak çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler ziyaret edildi.

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo