Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Adıyaman’da Özel Harekât destekli operasyon: Cinayet ve uyuşturucu suçlarından aranıyordu - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Mustafa TEKİN - Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir yakalanması için çalışma yürütülen R.B. isimli şahsın saklandığı adresi tespit ederek Özel Harekât Ekipleri ile birlikte operasyon düzenledi. 09 Şubat 2025 günü saat 20.00 sıralarında Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyon sonucunda R.B. kıskıvrak yakalandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman’da Özel Harekât destekli operasyon: Cinayet ve uyuşturucu suçlarından aranıyordu  - Videolu Haber
Paylaş:

Cinayet ve Uyuşturucu Suçlarından Aranıyordu

Yapılan kimlik sorgulamasında R.B.'nin, Adıyaman 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 23 Eylül 2023'te işlenen bir kasten öldürme olayının faili olarak arandığı ortaya çıktı. Ayrıca, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 9 yıl 5 ay hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Suç Dosyası Kabarık Çıktı

Şüphelinin şu suçlardan arandığı tespit edildi:

Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama

İşyeri dokunulmazlığını ihlal etme

Görevi yaptırmamak için direnme

Ruhsatsız ateşli silahlar ve mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma

Kasten öldürme (Adıyaman 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından aranıyordu)

Cezaevine Gönderildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, yakalanan şahsın işlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edileceğini duyurdu. Adıyaman’da huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelede çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo