Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Adıyaman’da Vali Yardımcıları Değerlendirme Toplantısı yapıldı

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Adıyaman'da deprem konutları ve altyapı çalışmalarıyla ilgili eksiklikleri ele almak amacıyla Vali Yardımcıları Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyaman’da Vali Yardımcıları Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Paylaş:

Adıyaman'da Vali Yardımcıları Değerlendirme Toplantısı, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol'un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, AFAD, TOKİ ve Emlak Konut yetkilileri katıldı.

Toplantıda, il merkezi ve köylerde inşa edilen kalıcı deprem konutlarının hak sahipleri, konut teslim süreçleri, alt ve üstyapı çalışmaları ile sahadaki son durum masaya yatırıldı. Vatandaşlara sunulan hizmetlerdeki aksaklıkların giderilmesi ve çözüm önerileri de toplantıda değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca, ilerleyen dönemde yapılması planlanan çalışmalar ele alındı.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo