Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Adıyamanlı Sporcu Ahmet Temir Arslan’dan Türkiye Üçüncülüğü

ADIYAMAN (PHA) - Rojin SÜNGÜ - Çorum’un Osmancık ilçesinde düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Badminton Şampiyonası’nda üçüncülük elde eden Ahmet Temir Arslan, antrenörleri ve İl Temsilcisi ile birlikte Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Adıyamanlı Sporcu Ahmet Temir Arslan’dan Türkiye Üçüncülüğü
Paylaş:

İl Müdürü Keleş: "Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz"

Başarılı sporcuyu tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’ın spor alanındaki başarılarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"İlimizi başarıyla temsil ederek Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazanan tüm sporcularımızla gurur duyuyorum. Başarılarıyla bizleri gururlandıran sporcularımıza, emeği geçen antrenörlerimize, il temsilcimize, ailelerimize ve tüm destekçilere teşekkür ediyorum."

Spor Malzemesi Hediye Edildi

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Keleş, Ahmet Temir Arslan’a ve diğer başarılı sporculara spor malzemesi hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Adıyaman’ın spor alanındaki başarılarının artarak devam etmesi hedeflenirken, genç yeteneklerin desteklenmesi ve teşvik edilmesi için çalışmaların süreceği vurgulandı.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo