Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Ahmet Doğan: 'Türk Birliği'nin sancağı altında dünyaya huzur gelecek

ORDU (PHA) - Mehmet Emin DANIŞ - Göyçe Zengezur Türk ve İslam Birliği Teşkilatı Genel Başkanı Ahmet Doğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, Cumhuriyet'in 101. yılını kutlayarak Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu vurguladı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Ahmet Doğan: 'Türk Birliği'nin sancağı altında dünyaya huzur gelecek
Paylaş:

Doğan, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının sergiledikleri azmin, 101 yıl sonra dahi aynı kararlılıkla sürdüğünü tüm dünya bilmektedir.” dedi.

“Dünya Türk Birliğinin Sancağı Altında Huzura Kavuşacak”

Ahmet Doğan, Türk milletinin yüzlerce yıldır tarih sahnesinde dostlarına güven, düşmanlarına ise korku saldığını ifade ederek, “Çok değil, en kısa zamanda Dünya Türk Birliğinin sancağı altında dünyaya huzur geleceğine inancımız sonsuzdur,” ifadelerini kullandı. Bu inançla Türk milletinin daima birlik ve beraberlik içinde olacağını vurgulayan Doğan, Cumhuriyet’in kuruluşunun dünya tarihindeki önemine de değindi.

“Milli Tarihimizin Kahramanlarına Minnetle”

Mesajının devamında, Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle andığını belirten Doğan, “Onur duyduğumuz milli tarihimizde yer alan şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet, yaşayan gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyorum,” dedi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo