Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Siyaset

AK Partili Alkayış: Sahada sorunları çözerse Erdoğan çözer mantığı hakim

ADIYAMAN (PHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Adıyaman Milletvekili Adayı Mustafa Alkayış, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler hakkında değerlendirmede bulundu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
AK Partili Alkayış: Sahada sorunları çözerse Erdoğan çözer mantığı hakim
Paylaş:

Seçim çalışmaları kapsamında binlerce seçmenle bir araya geldiğini ve sahada sorunları çözerse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çözeceği hakimiyetinin olduğunu belirten  Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Adıyaman Milletvekili Adayı Mustafa Alkayış,"Hemen hemen tüm ilçelerimizi gezdim. Onlarca köy gezdim. Dolayısıyla halkımızın nabzını da tutmuş olduk. Adıyaman yeniden inşa ediliyor. Bu çok büyük bir sorumluluk. Beceri ve tecrübe isteyen bir iş. Bu sorunları 'Çözerse ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çözer' mantığı, tüm hemşerilerimizin ortak paydası. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yıllardır ülkemize liderlik yapıyor. Böylesi büyük bir felaketi ancak böylesi tecrübeli bir liderle çözebiliriz. Kamuoyunda yaygın kanaat bu şekilde. Vatandaşımızın bu düşünce yapısında olması da, seçim sürecinde çok belirleyici olacak" dedi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo