Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Alzheimer hastası yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da 37 gün önce kayıp olan ve her yerde aranan alzheimer hastası 5 çocuk babası Halit Bozkurt, dere yatağında ölü bulundu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Alzheimer hastası yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu
Paylaş:

Yaklaşık 37 gün önce İmamağa Mahallesi Fırat Caddesi'ndeki evinden ayrılan 5 çocuk babası Halit Bozkurt'an  (73) haber alamayan yakınları durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve polis ekipleri tarafından evin çevresi ve gidebileceği noktalarda araştırma yapıldı. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından merkeze bağlı Kömür Beldesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan dere yatağında ot toplamak isteyen kadınların bir erkeğin hareketsiz olarak yattığı ihbarı üzerine inceleme başlatıldı. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde Halit Bozkurt'un olduğu tespit edildi. Hayatını kaybettiği belirlenen Halit Bozkurt'un cenazesi işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Halit Bozkurt'un kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo