Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Anahtar Parti’den esnaf ziyareti - Videolu Haber

ADIYAMAN (PERRE) - Sibel TURAN- Adıyaman'da çalışmalarını sürdüren ve sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanı Emircan Alsan, sokağa çıkarak esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Alsan, talep ve önerileri not aldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Anahtar Parti’den esnaf ziyareti  - Videolu Haber
Paylaş:

Kurulduğu günden beri çalışmalarını sürdüren ve sık sık Adıyamanlı vatandaşlarla bir araya gelen Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanı Emircan Alsan, bu kez sokağa çıkarak esnafla buluştu.

Tek tek iş yerlerini ziyaret eden Başkan Alsan, ziyaret ettiği yerlerde, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek taleplerini not aldı.

Adıyamanlı esnaf yaşadıkları zorlukları dile getirirken Başkan Alsan ise esnafın ve vatandaşın sorunlarının çözümü için gerekli adımların atılması gerektiğini ifade etti.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo