Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

ATSO Başkanı Torunoğlu ile Milletvekili Özhan’dan KOBİ ve esnaf için görüşme

ADIYAMAN (PERRE) - Berfin GÜRBÜZ - AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu ile birlikte KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu'nu ziyaret ederek, deprem sonrası KOBİ'lerin durumu, yeni destek paketleri ve imalat sektöründeki büyüme stratejilerini görüştü.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
ATSO Başkanı Torunoğlu ile Milletvekili Özhan’dan KOBİ ve esnaf için görüşme
Paylaş:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Torunoğlu ile birlikte KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu'nu ziyaret etti.

Özhan, görüşme sırasında şehrin ekonomik yapısı ve esnaf ile sanayicinin mevcut durumu üzerine önemli değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti. Ziyarette, özellikle deprem sonrası Adıyaman'daki küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) durumunun ele alındığını aktaran Özhan, "Görüşmemizde; deprem sonrası şehrimizdeki KOBİ'lerin mevcut durumunu, esnaf ve sanayicimize yönelik yeni destek paketlerini, imalat sektöründeki işletmelerimizin büyüme stratejilerini ele aldık." ifadelerini kullandı.

Özhan, esnaf ve sanayicinin üzerindeki ekonomik yükü hafifletmeye yönelik çalışmalara dikkat çekerek, "Esnafımızın ve sanayicimizin yükünü hafifletmek, Adıyamanımızın ekonomisini daha güçlü yarınlara taşımak için sahadayız" ifadelerine yer verildi.

Ziyaretin olumlu bir ortamda geçtiğini ve KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu'nun ilgi ve alakasının kendilerini memnun ettiğini dile getiren Özhan, "KOSGEB Başkanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Özhan ve Torunoğlu'nun ziyaretinde, Adıyaman'daki KOBİ'lerin mevcut durumunun tespiti ve esnaf ile sanayicinin yeni desteklerden en etkin şekilde yararlanması için iş birliği imkanları da masaya yatırıldı. Ayrıca imalat sektöründeki işletmelerin büyüme stratejileri ve bölgesel ekonomik kalkınma hedefleri de görüşmede kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Özhan, yerinde yapılan incelemelerin ve kurumlarla yürütülen koordinasyonun, Adıyaman'ın ekonomik potansiyelini artırma ve esnaf ile sanayiciyi güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo