Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Bakan Işıkhan'dan çağrı: ‘Asgari ücret görüşmelerinde tüm tarafların masada olmasını istiyoruz'

ANKARA (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret görüşmelerinin yakın zamanda başlayacağını duyurarak, tüm tarafların masada olmasını hedeflediklerini belirtti.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Bakan Işıkhan'dan çağrı: ‘Asgari ücret görüşmelerinde tüm tarafların masada olmasını istiyoruz'
Paylaş:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Asgari ücret görüşmelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, "İnşallah yakın zamanda asgari ücret görüşmelerini başlatacağız. Asgari ücreti hükümet olarak biz değil, Asgari Ücret Tespit Komisyonu belirliyor. Komisyon kısa süre içinde toplanarak çalışmalara başlayacak" dedi.

Türk-İş'in görüşmelere katılmayacağı yönündeki beklentilere ilişkin Işıkhan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu sosyal diyaloğun en önemli mekanizmalarından biri. Masada tüm tarafları görmek istiyoruz. İşçi ve işveren konfederasyonlarına resmi davetimizi göndereceğiz. Üç kesimin de toplantıda yer almasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Besni Belediyesi araç filosunu genişletti

Akışın sonuna geldiniz.

Yeni Slow Radyo