Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Kültür - Sanat

‘Barış Manço şarkıları İzmir’de hep bir ağızdan söylendi’

İZMİR (PERRE) - Murat KAYIŞ - Usta sanatçı Barış Manço, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) düzenlenen "İzmir'den dünyaya Barış Manço şarkıları" konseriyle anıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
‘Barış Manço şarkıları İzmir’de hep bir ağızdan söylendi’
Paylaş:

Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Derneği (TÜRGÖK) tarafından organize edilen konser, sanatçının hayranlarını aynı çatı altında buluşturdu.

Manço'nun unutulmaz eserleri sahnede yeniden hayat buldu

Gülpembe, Dağlar Dağlar, Unutamadım, Arkadaşım Eşek gibi hafızalara kazınan eserleriyle kuşaklar boyunca sevilen Barış Manço'nun şarkıları, salondaki katılımcılar tarafından hep birlikte söylendi.

Konserde solist Yılmaz Demirtaş sahne alırken, orkestraya Ege Üniversitesi ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan koro eşlik etti.

Sahnede Barış Manço fotoğrafları

Etkinlik kapsamında, usta sanatçıya ait fotoğraflardan oluşan özel bir seçki sahnede yansıtılarak izleyicilere sunuldu.

1999 yılında hayatını kaybeden Barış Manço'nun eserlerinin yıllar geçmesine rağmen geniş bir dinleyici kitlesi tarafından yaşamaya devam ettiği bir kez daha görüldü.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Kültür - Sanat Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo