Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Başkan Kılınç: 4.5 yılda belediyemizin araç sayısından fazla araç aldık - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç tarafından belediyeye kazandırılan iş makineleri teslimi yapıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Başkan Kılınç: 4.5 yılda belediyemizin araç sayısından fazla araç aldık  - Videolu Haber
Paylaş:

Adıyaman Belediyesi ek binasında düzenlenen teslim törenine Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, partililer ve belediye çalışanları katıldı.
Başkan Kılınç ve beraberindeki heyet iş makinelerini inceleyerek bilgi aldı.
"Yaklaşık 4.5 yılda belediyemizin araç sayısından fazla araç aldık"
4.5 yılda Adıyaman Belediyesi'ne mevcuttan daha fazla araç kazandırdıklarını belirten Başkan Dr. Süleyman Kılınç,"Yeni aldığımız iş makinelerini görüyoruz. Yaklaşık 4.5 yılda belediyemizin araç sayısından fazla araç aldık. Maliyet olarak yaklaşık 500 milyon TL. Şu anda gördüğünüz gibi bir 45 tonuk, biri 35 tonluk 2 tane ekskavatör, yine loderler var. Vidanjör var ve gelecek 3 araç daha var. İfade ettiğim gibi iş makinesi sayısını artırıyoruz. İnşallah daha çok güzel hizmetlere Cenab-ı Allah vesile olsun. Tabi mümkün mertebe kendi işimizi kendimiz yapmak istiyoruz. Daha önce araç ihalesine gidiyorduk. Yapmış olduğumuz araç takviyesi ile birlikte gittikçe ihale ile almış olduğumuz araç sayısı azaldı. İnşallah süreç içerisinde bunu daha da azaltıp bitirmeye çalışıyoruz"dedi.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo