Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Başkan Korkmaz'ın babasına son görev

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tut ilçe Başkanı Ali Korkmaz'ın babası Mehmet Korkmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Başkan Korkmaz'ın babasına son görev
Paylaş:

AK Parti Tut ilçe Başkanı Ali Korkmaz'ın babası Mehmet Korkmaz Tut ilçesinde defnedildi.  
Korkmaz ailesini cenaze töreninde Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, partililer, sevenleri ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tut ilçe Başkanı Ali Korkmaz'ın babası hastalığından dolayı bir süredir tedavi görüyordu. Başkan Korkmaz’ın babası Mehmet Korkmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi morgdan alınarak Adıyaman’ın Tut ilçesine getirildi. Tut Ulu Caminde kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Korkmaz'ın cenazesi toprağa verildi. 
 

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo