Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Başkan Teker'den üyelerine teşekkür mesajı

ADIYAMAN (PHA) - Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Teker, yaşanan deprem sonrası çalışma koşullarının yetersiz olduğunu söyleyerek üyelerine teşekkür etti.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Başkan Teker'den üyelerine teşekkür mesajı
Paylaş:

Kentte barınma ve çalışma şartlarının uygun olmadığını belirten Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Teker,"Deprem dolayısıyla vefat eden vatandaşlarımıza, çalışanlarımıza Allah tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. İlimizde çalışma koşulları ve barınma şartlarının uygun olmadığından dolayı il dışına tayin isteyip giden çalışanlarımıza huzurlu bir çalışma ortamı dilerim. Yeni ataması yapılan arkadaşlarımıza hayırlı olsun, çalışma hayatlarında başarılar dilerim.  Dünyanın hiç bir yerinde haklı görünmeyen ama bir gecede yüzde 2'lik barajını çıkaran sendikalara gitmeyen, kararın kesin lehimize sonuçlanacağını bilen kardeşlerimiz, Adıyaman Tüm eğitim çalışanları sendikamıza yeni üye olan, üyeliği devam eden, emekli olan mücadelemize inanan, bizlere güvenen,  yapılan baskılara boyun eğmeyen, verilen vaatleri elinin tersiyle iten koca yürekli, bütün üyelerimize, her türlü zorluğa, sıkıntıya rağmen mücadele eden iş yeri temsilcilerimize kadın kolları başkanı ve yönetimine yönetim kurulumuza ayrı ayrı teşekkür ederim"dedi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo