Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Başkan Tutdere süpürgeyle sokağa inecek

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü ve Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında ses getirecek bir temizlik kampanyasına hazırlanıyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşla birlikte süpürgeyi alıp sahaya iniyor.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Başkan Tutdere süpürgeyle sokağa inecek
Paylaş:

Adıyaman Belediyesi, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü ve Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında yarın (20 Eylül Cuma) günü saat 10.00’da Büyük Temizlik Seferberliği başlatacak. Ses getirecek seferberlikte Başkan Tutdere, muhtarlar, belediye personeli ve halkla birlikte süpürgeyle sokakları süpürecek. 
Halkın yoğun katılım göstermesi beklenen etkinlikle ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Tutdere,  “Yarın hep birlikte Adıyaman’ı daha temiz bir hale getirmek için sokaklara iniyoruz. Temiz ve güzel bir şehir için el ele verip çalışacağız. Tüm hemşehrilerimi bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyorum.” dedi.
Yarın, 20 Eylül Cuma günü saat 10.00’da başlayacak olan temizlik seferberliği Yeşilyurt Mahallesi Tofaş Yolu’ndan başlayacak, Hısn-ı Mansur ve Malatya Caddesi boyunca devam edip Kerge Kavşağı’nda sona erecek. 
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo