Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Siyaset

DEM Parti Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Coşkun'dan 1 Eylül Dünya Barış Günü mesajı

ADIYAMAN (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ- DEM Parti Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Coşkun, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Coşkun, mesajında dünyadaki savaşların ve çatışmaların artışına dikkat çekerek, savaşın sadece küresel sermayeye yarar sağladığını vurguladı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
DEM Parti Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Coşkun'dan 1 Eylül Dünya Barış Günü mesajı
Paylaş:

Coşkun, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Değerli halkımız, dünyanın dört bir yanında savaş sesleri yükseliyor. Aylardır süren Ukrayna-Rusya savaşı ve İsrail-Filistin çatışmaları, küresel sermayenin 3. Dünya Savaşı çıkarma çabalarını gözler önüne seriyor. Bizler, savaşın tek kazananının sermaye olduğunu biliyoruz. Savaşların yoksul emekçi halkımıza hiçbir getirisi olmamakta, aksine mali faturası her zaman yoksul halkımıza çıkarılmaktadır.”

1 Eylül Dünya Barış Günü vesilesiyle barışın egemen olduğu, eşit ve özgür bir dünya temennisinde bulunan Coşkun, “Savaşların olmadığı, barışın hüküm sürdüğü bir dünyada yaşama dileğiyle tüm halkımızın Dünya Barış Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo