Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

DEMBİR-DER Kahta Şubesi’nden ihtiyaç sahiplerine et, çocuklara oyuncak ve ayakkabı desteği - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Mustafa KAMIŞ - Kurban Bayramı’nın dayanışma ve paylaşma ruhuna uygun olarak, DEMBİR-DER (Demokratik Birlik Derneği) Kahta Şubesi tarafından geniş kapsamlı bir yardım organizasyonu hayata geçirildi. Dernek Başkanı Yusuf Aslan’ın öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik et, ayakkabı ve oyuncak dağıtımı gerçekleştirildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
DEMBİR-DER Kahta Şubesi’nden ihtiyaç sahiplerine et, çocuklara oyuncak ve ayakkabı desteği   - Videolu Haber
Paylaş:

Gönüllülerin desteğiyle geniş çaplı yardım

Kahta genelinde gönüllülerin yoğun katılımıyla yürütülen yardım faaliyetlerinde, kurban etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, çocuklara bayram sevinci yaşatacak oyuncaklar hediye edildi. Ayrıca ekonomik durumu yetersiz bireyler için ayakkabı yardımı da yapıldı.

Başkan Aslan: “Bayramın bereketini birlikte paylaştık”

Yardım organizasyonuna dair açıklamalarda bulunan DEMBİR-DER Kahta Şube Başkanı Yusuf Aslan, dayanışma kültürünün önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kurban Bayramı’nın bereketini ve sevincini toplumun her kesimiyle paylaşmak istedik. Bu vesileyle hem çocuklarımızın yüzünü güldürdük hem de ailelerimizin bayram sofralarına katkıda bulunduk. Emeği geçen tüm gönüllülerimize ve destekçilerimize teşekkür ediyorum.”

Sosyal sorumluluk vurgusu

DEMBİR-DER Kahta Şubesi, önümüzdeki dönemde de toplumsal dayanışmayı güçlendiren projelere ağırlık vereceğini ve sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı. Bayram boyunca yapılan yardımlar, ilçede takdirle karşılandı.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Adıyamanlılar Vakfı’nda bayramlaşma

Akışın sonuna geldiniz.

Yeni Slow Radyo