Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Depremde hayatını kaybedenler unutulmadı - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde 50 bin kişinin ölümüne neden olurken 11 il içerisinde en çok yıkımın yaşandığı iller arasında yer alan Adıyaman'da bayram öncesi hayatını kaybedenler unutulmadı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Depremde hayatını kaybedenler unutulmadı  - Videolu Haber
Paylaş:

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 2 depremde 11 ilde en çok yıkıma neden olan Adıyaman'da hayatını kaybedenlerin yakınları mezarlığa başına akın etti.
11 ilde 50 bin kişi insanın ölümüne neden olan depremde en çok yıkıma neden olan Adıyaman'da Kurban Bayrama bir gün kalasıya vefat eden yakınlarının mezarına akın etti. Asr Mezarlığında vefat eden yakınlarını ziyaret edenler Kur’anı Kerim okuyarak dua edildi. Yapılan duaların ardından vatandaşlar mezarların üzerinde biriken otları temizleyerek yanlarında getirdikleri bisküvileri vatandaşlara dağıttılar.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo