Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Sağlık

Dr. Süleyman Kılınç hasta kabulüne başladı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başlayan Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Süleyman Kılınç, hasta kabulüne başladı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Dr. Süleyman Kılınç hasta kabulüne başladı
Paylaş:

2019 yılında Adıyaman Belediye Başkanlığı’na seçilerek görevinden istifa eden Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Süleyman Kılınç, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası çalışma süresini tamamlayarak tekrardan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başladı. Hastanede göreve başlayan Dr. Süleyman Kılınç, hastalarına hizmet vermeye başladı. Hasta kabulüne başlayan Dr. Süleyman Kılınç,”Görev süremiz boyunca halkımıza hizmetkâr olarak çalıştım. Bugün yine yeniden halkımıza hizmet etme adına sağlık ordumuza güç katmak için onların yükünü hafifletmek adına tekrardan sağlık kadrosunda yer alarak hayatımı adadığım hekimlik mesleğimize dönüş yaptım. Ve bugün itibariyle hastalarımıza hizmet etme onurunu yaşıyorum. Bundan sonraki süreçte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulümüze başlamış bulunmaktayım. Herkese gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
Haber: Yusuf Işık/Adıyaman PHA

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Sağlık Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo