Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Gazeteciler, başsavcı ile bir araya geldi

ADIYAMAN (PHA) - Şevket BOZKURT - Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri ve yönetim kurulu üyeleri, yeni adli yıl açılışı vesilesiyle Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Alper Ersan'ı ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Gazeteciler, başsavcı ile bir araya geldi
Paylaş:

Bütün toplumların temel direğinin adalet olduğunu belirten Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri, “Adalet bütün toplumların temel direğidir. Bizler de basın olarak, adaletin her zaman güçlü bir şekilde tecelli etmesi anlamında elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Yeni adli yılın, devletimiz ve milletimiz için adalet terazisinden şaşmayan, hayırla geçen bir dönem olmasını diliyorum” dedi.
Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Alper Ersan ise, “Yeni adli yıl ile birlikte adliyemizde görev yapan arkadaşlarımızla beraber, medeniyetin beşiği Kâhta’nın huzur ve güvenliğini sağlayarak, adaletin vatandaşlarımıza hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılması için tüm kurumlarımızla birlikte koordineli bir şekilde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo