Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Kültür - Sanat

Güneydoğu’nun en güçlü sesleri Adıyaman’da yarıştı

ADIYAMAN (PERRE) - Sibel TURAN-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 11. Gençler Arası Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında düzenlenen Ses Yarışması Güneydoğu Anadolu Bölge Finali, Adıyaman'da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Güneydoğu’nun en güçlü sesleri Adıyaman’da yarıştı
Paylaş:

Birbirinden güzel eserleri seslendiren genç yarışmacılar, güçlü performanslarıyla yeteneklerini sergileyerek izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Yarışma sonunda dereceye giren yarışmacılara ödülleri, Vali Abdullah Küçük ve Milletvekili Hüseyin Özhan tarafından takdim edildi.

Adıyaman Valiliği'nden yapılan açıklamada;

"Kültür ve sanat alanında kendilerini geliştiren, emekleri ve başarılarıyla gurur kaynağımız olan tüm gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz." İfadelerine yer verildi.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Kültür - Sanat Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo