Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Valisi Osman Varol, başkanlığında vali yardımcılarının katılımıyla haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı
Paylaş:

Adıyaman Valiliği toplantı salonunda vali yardımcıları ile bazı kurum müdürlerinin katılımıyla Vali Osman Varol başkanlığında haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen ve AFAD Adıyaman İl Müdürü İshak Cindioğlu da katıldığı toplantıda, deprem bölgesi kentte sahadaki son durum ele alınarak vatandaşların farklı alanlarda verilen hizmetlerde yaşanan eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesiyle ilgili hususlar istişare edilip çözüm önerileri ile bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo