Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Hakkında kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan şüpheli tutuklandı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, jandarma ekipleri tarafından hakkında 25 yıl 10 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.E.D., yakalandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Hakkında kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan şüpheli tutuklandı
Paylaş:

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, İl Merkez Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından aranan şahsın yakalanmasına yönelik olarak yapılan istihbarı çalışmasında neticesinde, 4 ayrı suçtan "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Askeri Ceza Kanununa Muhalefet, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık" suçlarından toplamda 25 yıl 10 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edilen M.E.D. şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli sorgulamasının ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo