Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Halfeti Belediyesine kayyum atanması protestolarında 10 tutuklama

ŞANLIURFA (PHA) - Şanlıurfa’nın Halfeti Belediyesi’ne kayyım atanmasının ardından gerçekleştirilen protestolarda polise taş atan, gösteri ve yürüyüş yasağına muhalefet ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 16 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Halfeti Belediyesine kayyum atanması protestolarında 10 tutuklama
Paylaş:

İçişleri Bakanlığınca 4 Kasım’da Halfeti Belediye Başkanı Mehmet Karayılan’ın görevden uzaklaştırılarak yerine görevlendirme yapılmasının ardından protestolar gerçekleştirildi.

Protestolar sırasında polise taş atan, gösteri ve yürüyüş yasağına uymayan 16 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 10’u tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo