Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

'Haydi Çocuklar Yüzmeye' projesi GSB spor okullarında başladı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz tatilini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmek isteyen çocuklar için yüzme öğrenme dönemi başladı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
'Haydi Çocuklar Yüzmeye' projesi GSB spor okullarında başladı
Paylaş:

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından GSB Spor Okulları kapsamında #YüzmeBilmeyenKalmasın Projesi ile çocuklar için portatif havuzlarda yüzme öğretiliyor.
Daha fazla çocuğun hayatına dokunmak için kulaç atmaya davet edildiği proje kapsamında etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo