Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

İzmir’in Dikili açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

İZMİR (PHA) - Mustafa TEKİN – Ege Denizi’nde, İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre, deprem saat 17.09'da yerin 10,67 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
İzmir’in Dikili açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Paylaş:

Deprem, Dikili ve çevresinde hafif şekilde hissedilirken, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4,0, derinliğini ise 16,4 kilometre olarak açıkladı.

Yetkililer, şu ana kadar herhangi bir can ve mal kaybı ihbarı alınmadığını belirtirken, bölgedeki olası artçı sarsıntılar için vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Deprem sonrası AFAD ve ilgili ekiplerin saha taraması yaptığı ve gelişmelerin takip edildiği öğrenildi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo