Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Jandarmada 2026 yılı atamaları tamamlandı: 29 bin 353 personelin görev yeri değişti

ANKARA (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2026 yılı genel atamaları kapsamında 29 bin 353 personelin yeni görev yeri belirlendi. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, atamaların teşkilata ve personele hayırlı olmasını diledi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Jandarmada 2026 yılı atamaları tamamlandı: 29 bin 353 personelin görev yeri değişti
Paylaş:

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2026 yılı genel atamaları kapsamında toplam 29 bin 353 personelin ataması gerçekleştirildi. Atamalar kapsamında bin 722 subay, 7 bin 933 astsubay, bin 663 uzman jandarma ve 18 bin 35 uzman erbaşın yeni görev yerleri belirlendi.

Bakan Çiftçi'den "Hayırlı Olsun" Mesajı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 187 yıldır Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan Jandarma Teşkilatı'nın nöbet değişiminin hayırlı olmasını temenni etti.

Atamaların başarıyla tamamlandığını belirten Çiftçi, Jandarma personelinin güvenlik hizmetlerinde önemli görevler üstlendiğini ifade etti.

"Üstün Başarılarının Devamını Diliyorum"

Jandarma personelinin asayişten trafik güvenliğine, uyuşturucu ve terörle mücadeleden göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye kadar birçok alanda önemli çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Bakan Çiftçi, "Jandarma personelimizin; asayişten trafik güvenliğine, uyuşturucu ve terörle mücadeleden göçmen kaçakçıları ile mücadeleye kadar her alanda sergiledikleri üstün başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo