Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Jandarmadan ruhsatsız silahlara 1 gözaltı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından bir adrese düzenlenen operasyonda ruhsatsız tabanca, tüfek ve muşta ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Jandarmadan ruhsatsız silahlara 1 gözaltı
Paylaş:

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ilçede M.T'ye ait evde ruhsatsız çok sayıda silah bulunduğu bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Operasyonda evde yapılan aramada 4 ruhsatsız av tüfeği, 3 kurusu tabanca, 2 oluklu kama ve 1 muşta ele geçirildi. Ele geçirilenler muhafaza altına alınırken M.T., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere jandarmaya götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo