Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Kahta’da Recep İçme Suyu Grubu için bilgilendirme toplantısı düzenlendi

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Adıyaman'da Kahta, Sincik ve Samsat kaymakamlarının katılımıyla Recep İçme Suyu Grubu Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, köylere yönelik içme suyu hizmetlerinin iyileştirilmesine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Kahta’da Recep İçme Suyu Grubu için bilgilendirme toplantısı düzenlendi
Paylaş:

Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Sincik Kaymakamı Fatih Yıldız ve Samsat Kaymakamı Hasan İnanç Gökçayır, Mustafa Kahtalı (Kahtalı Mıçe) Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Recep İçme Suyu Grubu Bilgilendirme Toplantısı"na katıldı.

Toplantıda, grupta yer alan köylerin muhtarlarıyla içme suyu hizmetlerinde verimliliğin artırılması ve süreçlerin daha düzenli işletilmesine yönelik başlıklar ele alındı.

Kaymakam Soysal, içme suyu çalışmalarının kurumlar arası iş birliğiyle sürdürüleceğini, köylerin sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna erişimi için gerekli adımların kararlılıkla atılacağını ifade etti.

 

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo