Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Malatya'da gümrük kaçağı elektronik cihazlara 1 gözaltı

MALATYA (PHA) - Malatya'da, polis ekipleri tarafından adrese düzenlenen operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı telefon ile elektronik malzeme ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Malatya'da gümrük kaçağı elektronik cihazlara 1 gözaltı
Paylaş:

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kaçakçılara yönelik sürdürülen uygulama kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından iki adreste gümrük kaçağı cep telefonu ve elektronik malzeme olduğu bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Polis ekiplerince iki adrese düzenlenen operasyonda, 16 cep telefonu, 19 kablosuz kulaklık, 25 akıllı kol saati, 27 elektronik sigara ve 14 adaptörü ele geçirildi. Ele geçirilenler muhafaza altına alınırken, K.Ç., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo