Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
ASAYİŞ

Malatya’da silah kaçakçılarına darbe: 15 ruhsatsız tabanca ele geçirildi - Videolu Haber

MALATYA (PHA) - Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilde silah ticareti ve suç örgütlerine silah temini yapan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Malatya’da silah kaçakçılarına darbe: 15 ruhsatsız tabanca ele geçirildi  - Videolu Haber
Paylaş:

Operasyon kapsamında, Ankara Yolu Uygulama Noktası'nda durdurulan bir otobüs firmasına ait araçta yapılan aramada, 15 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Emniyet güçleri, silah ticaretine karışan S.K. ve A.C. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Malatya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür operasyonlarla suç örgütlerine ve silah kaçakçılığına karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

Emniyet yetkilileri, halkın güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini vurgularken, vatandaşların da şüpheli durumları bildirmelerinin önemine dikkat çekti.

Bu başarılı operasyon, Malatya’da suç örgütlerine ve yasa dışı silah ticaretine karşı önemli bir darbe olarak değerlendirildi. Emniyet güçlerinin özverili çalışmaları, toplumun güvenliği ve huzuru için büyük bir adım olarak kaydedildi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo