Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Siyaset

Milletvekili Alkayış'ın, 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

ADIYAMAN (PHA) - 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Alkayış, insanlara haber ulaştırma yolunda her türlü sıkıntıya göğüs gererek toplumu bilgilendiren, onların meraklarını gideren, gece gündüz demeden özveriyle çalışan basın mensuplarının bayramını kutladı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Milletvekili Alkayış'ın, 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı
Paylaş:

Gazetecilerin '24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlayan Alkayış,"Ahlaki değerlere bağlı olarak doğru habercilik peşinde koşan ve yalnızca gerçekleri topluma aktararak insanların haber almalarını sağlayan bütün basın mensuplarımızın ortaya koymuş oldukları gayretler takdire şayandır. Basın mensuplarımız; savaş, kargaşa, açlık-susuzluk demeden canlarını tehlikeye atarak görevlerini yerine getirmeye, insanları bilgilendirmeye çalışmaktadırlar. Bizler bugün dünyanın her bir yanından haber alabiliyor ve dünyayı tanıma imkânını elde edebiliyorsak, bunu basın emekçilerine borçluyuz."dedi.
Basın alanında çok sayıda yenilikler ortaya çıktığını anımsatan Alkayış,"Teknolojinin gelişmesiyle birlikte günümüzde basın alanında çok sayıda yenilik ortaya çıkmıştır. Basılı kaynaklar aynı zamanda dijital olarak, yani bilgisayar ortamında da yayımlanabilmektedir. Ayrıca, cep telefonlarımıza sığdırılan sosyal medya ile dünyanın en ücra yerindeki haber veya videolar anında bilgimize sunulabilmektedir. Kısacası, bilgiye ulaşmak artık kolaylaşmıştır. Bu kolaylığın mutfak kısmında, yine gayretleriyle en büyük teşekkürü hak eden basın mensuplarımız vardır. Yeri geldiğinde gündemi ve akışı değiştiren yeri geldiğinde yanlış giden bir durumu ya da yapılan bir haksızlığı önleyen basının ülkemizdeki ve dünyadaki gücü tartışılamaz derecede önemlidir. Basınımızın, elindeki bu büyük gücün yanında, gerçekleri aktarmak ve doğru haberciliğin peşinden koşmak ilkesinden vazgeçmemesi bu camianın çalışanları için birer onurdur. Bu vesileyle, basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı yürekten kutluyor, kendilerine görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum." Şeklinde konuştu.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo