Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Milletvekili Tanal, Ekrem İmamoğlu görselli brandaların toplatılmasına tepki gösterdi

ŞANLIURFA (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Trabzon'da Ekrem İmamoğlu görselli bayram brandalarının toplatılmasına tepki gösterdi. Milletvekili Tanal, uygulamanın siyasi olduğunu savundu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Milletvekili Tanal, Ekrem İmamoğlu görselli brandaların toplatılmasına tepki gösterdi
Paylaş:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Trabzon'da bayram tebriği içeren ve Ekrem İmamoğlu'nun yer aldığı brandaların toplatılmasına ilişkin açıklamada bulundu. Milletvekili Tanal, söz konusu uygulamanın kabul edilemez olduğunu belirterek, "Trabzon'da bayram tebriği içeren, Ekrem İmamoğlu görselli brandaların toplatılması kabul edilemez" dedi.

Bayram mesajına yönelik müdahaleyi eleştiren Milletvekili Tanal, "Bayram mesajından bile rahatsız olan bir anlayış, demokrasiden söz edemez" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin hiçbir kesimin tekelinde olmadığını vurgulayan Milletvekili Tanal, "Bu ülke kimsenin tekelinde değildir. Ne bayramı kutlamak suçtur, ne de bir siyasetçiyi görmek" dedi.

Uygulamaya ilişkin soru yönelten Milletvekili Tanal, "Açıkça soruyorum: Bir bayram tebriğinden neden korkuyorsunuz?" diye konuştu.

Kararın hukuki değil siyasi olduğunu savunan Milletvekili Tanal, "Bu karar hukuki değil, siyasidir. Bu uygulama açık bir baskıdır. Milletin iradesine, bayramın ruhuna ve demokrasiye saygı gösterin" çağrısında bulundu.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo