Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan kritik eğitim toplantısı

ULUSAL (PHA) - Rojin SÜNGÜ- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın ev sahipliğinde önemli bir çevrimiçi toplantı gerçekleştirdi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan kritik eğitim toplantısı
Paylaş:

Bu toplantıda eğitim alanında yapılacak farklı çalışmalar, yeni eğitim-öğretim döneminde yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler masaya yatırıldı.

Toplantıda, sürdürülebilir eğitim başarısının sağlanması ve toplumun her kesiminin bu sürece dahil edilmesi gerektiği vurgulandı. Bu kapsamda, yeni müfredattan güvenlik önlemlerine, sağlıklı beslenmeden yeni eğitim içeriklerine kadar birçok farklı başlıkta çalışmaların hayata geçirileceği bildirildi. Okul temizliği ve eğitim kurumlarının fiziksel yapılarının güçlendirilmesi gibi konular da toplantının gündeminde önemli yer tuttu.

Milli Eğitim Bakanlığı, çocuklara daha iyi eğitim imkanları sunmak adına titizlikle çalışmaya devam edeceğini belirtti. Toplantının ev sahibi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve diğer katılımcılara teşekkür eden Bakanlık, alınan kararlar Türkiye’nin geleceği olan çocuklar için hayırlı olmasını diledi.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eğitim Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo