Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Nur topu gibi bir sorunumuz oldu - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ - Yıkılan binaların kaldırılmayan enkazları vatandaşı mağdur ediyor. Yıkılan, demiri alınan ve fakat enkazı temizlenmeyen alanlarda yerinde dönüşüm çileye dönüşüyor.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Nur topu gibi bir sorunumuz oldu  - Videolu Haber
Paylaş:

Gülkent Sitesi'nde 108 daireden oluşan bina, 6 Şubat depreminde yıkıldı. Yıkılan binanın molozlarının kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, 8 aydır çözüm bekliyor. Enkaz alanında yapılacak yeni inşaat için anlaşma yapılan inşaat firmasının işe başlaması, enkaz molozlarının kaldırılmasına bağlı. Ancak, molozların kaldırılması bir yana, bölgeye başka enkazlardan da moloz boşaltıldığına dair iddialar var.

Vatandaşlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Müdürlüğü’ne defalarca başvurmasına rağmen henüz bir çalışma başlatılmadı. Gelen vatandaşlar geri gönderildi ve yetkililerden bir çözüm bekleniyor. Vatandaşlar, artık bir çözüm uygulanmasını ve molozların bir an önce kaldırılarak inşaat firmasının çalışmalara başlamasını istiyor.

Gülkent Sitesi sakinleri, deprem sonrası yaşadıkları zorluklara bir de moloz sorununu eklemek istemiyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi, hem bölgenin yeniden yapılandırılması hem de vatandaşların güvenliği açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sahibinden satılık futbol takımı

Akışın sonuna geldiniz.

Yeni Slow Radyo