Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Siyaset

Şan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Adıyaman’daki çalışmaları görüştü

ADIYAMAN (PHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya gelerek Adıyaman’daki yatırımlar, devam eden projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Şan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Adıyaman’daki çalışmaları görüştü
Paylaş:

Görüşmede, şehrin kalkınması, güvenlik hizmetleri ve kamu yatırımları ele alınırken, özellikle deprem sonrası yürütülen çalışmalar ve afet yönetimi konularında değerlendirmeler yapıldı.
Milletvekili Şan, Bakan Yerlikaya’nın Adıyaman’a gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiğini belirterek, şehrin gelişimi için yürütülen projelerin hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.
Adıyaman’ın güvenlik ve sosyal hizmetler alanında daha güçlü bir yapıya kavuşması için çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Bakan Yerlikaya’nın Adıyaman’a yönelik desteklerinin devam edeceği bildirildi.

 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo