Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Eğitim

SANKO okulları öğrencisi felsefe yarışmasında dünya birincisi oldu

GAZİANTEP (PHA) - SANKO Okulları 11’inci sınıf öğrencisi Ceren Sevimli, Uluslararası Baltık Denizi Felsefe Deneme Yarışmasında dünya birincisi olurken, 11’inci sınıf öğrencisi Elif Ece Yıldırım da onur ödülü kazanarak önemli başarıya imza attı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
SANKO okulları öğrencisi felsefe yarışmasında dünya birincisi oldu
Paylaş:

Norveç, İsveç ve Finlandiya gibi pek çok ülkenin seçkin okullarının katıldığı yarışmada öğrencilere filozoflara ait kısa İngilizce metinler sunuldu. Öğrencilerden, bu metinlerden yola çıkarak yaratıcı ve özgün felsefi makaleler yazmaları istendi.
SANKO Okulları öğrencileri Ceren Sevimli ve Elif Ece Yıldırım, yarışmada dünya birinciliği ve onur ödülü kazanarak uluslararası arenada Türkiye’yi başarıyla temsil etmeninin gururunu yaşadı.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve Felsefe Öğretmeni Zeynep Gürbüz Dikici’yi elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti. 
Asyalı, yarışmada alınan bu önemli derecelerin, SANKO Okulları’nın akademik alandaki başarılarının yanı sıra eleştirel düşünme ve yaratıcılığı teşvik eden eğitim anlayışının bir göstergesi olarak değerlendirildiğini ifade etti. 
Kazanılan başarının Gaziantep’in ve Türkiye’nin adını dünyaya duyurduğunu belirten Asyalı, elde edilen başarının öğrencilerin gelecekteki çalışmalarına ilham kaynağı olmasını diledi.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eğitim Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo