Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

SANKO okulları öğrencisi yüzmede Türkiye üçüncüsü oldu

GAZİANTEP (PHA) - SANKO Okulları öğrencisi Tuna Karakuş, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen “12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Projesi Türkiye Finali”nde üçüncü oldu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
SANKO okulları öğrencisi yüzmede Türkiye üçüncüsü oldu
Paylaş:

Tuna Karakuş, Denizli’de düzenlenen yarışlarda 12 yaş kategorisi 50 ve 100 metre kurbağalama stilde A1 barajını geçerek bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencisi Tuna Karakuş ve yüzme öğretmenlerini kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
 

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo