Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Sincik ve Samsat’ta meyve fidanı dağıtıldı

Adıyaman'ın Sincik ve Samsat İlçelerimizde meyve yetiştiriciliği yapan çiftçilere toplam 29 bin meyve fidanı dağıtıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Sincik ve Samsat’ta meyve fidanı dağıtıldı
Paylaş:

“Meyveciliği Geliştirme Projesi” kapsamında Tarım İl Müdürlüğü tarafından  hazırlanıp yürütülecek olan projeler dahilinde dağıtılan fidanlar, Adıyaman Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından temin edildi.
Fidan bedellerinin yüzde 30‘u çiftçiler tarafından, yüzde 70‘i ise Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından karşılanıp çiftçiye hibe ediliyor.
Samsat'ta 6 çiftçiye 24 bin  nar fidanı, Sincik'te ise 26 çiftçiye 5 bin badem fidanı 29 bin meyve fidanı dağıtıldı.
Sincik ve Samsat ilçelerinde düzenlenen fidan dağıtım törenlerine Adıyaman Valisi Mahut Çuhadar, İl Müdürü Nurettin Kıyas, Sincik Kaymakamı Uğur Ünsal, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Samsat Kaymakamı Süleyman Bakan, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ve çok sayıda çiftçi iştirak etti.

Kaynak : PHA

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo