Şambayat'ta, CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere ve Şambayat Belde Belediye Başkan Adayı Nejdet Arıcı'nın katılımlarıyla Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış, "Başkan Tutdere" sloganları ve büyük bir coşkuyla karşılandı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Tutdere, Nejdet Arıcı'nın beldesine değer katan hizmetlerinden ve zor zamanlarda hemşehrilerinin yanında olmasından övgüyle bahsetti. Tutdere, "Nejdet Başkanla birlikte Şambayatımızın sorunlarını çözmek adına Büyükşehir Belediyelerimizin kapısını çalıyoruz. Nejdet Başkan nereye gitse büyük bir sevgi ve ilgi görüyor. Belediye bütçesini halka harcayan, asla harama el açmayan Nejdet Başkan, vatandaşını en zor anında yalnız bırakmaz. Biz Nejdet Başkan'ın yanındayız ve birlikte Şambayatımızı ayağa kaldıracağız," dedi.

Tutdere'nin konuşmasının ardından gerçekleştirilen kurdele kesimiyle Seçim Koordinasyon Merkezi resmi olarak açıldı. Bu açılış, yerel liderlerin bir araya gelerek Şambayat'ın geleceği için ortak bir çaba içinde olduklarını gösterdi. Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı, beldede birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirerek, seçim sürecine katkıda bulunmayı amaçlıyor

Kaynak : PHA