Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Vali Osman Varol, Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş ile bir araya geldi

ADIYAMAN (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş ile bir araya gelerek mevcut iş birliklerini gözden geçirdi ve önümüzdeki dönemde planlanan proje ve çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Vali Osman Varol, Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş ile bir araya geldi
Paylaş:

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş'i makamında kabul etti. Kabulde, Valilik ile Üniversite arasında yürütülen mevcut iş birlikleri ele alınırken, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan proje ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede, bölgesel kalkınma, eğitim, sosyal ve kültürel projeler ile üniversite ve kamu kurumları arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi konuları üzerinde durularak, iş birliği ve projelerin etkin şekilde yürütülmesi için ortak çalışmaların devam edileceği vurgulandı.

Görüşmenin ardından iş birliğinin önemine dikkat çekilerek, planlanan projelerin Adıyaman'a katkı sağlayacak şekilde hayata geçirilmesinin öncelikleri arasında olduğu ifade edildi.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo