Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin
Güncel

Vali Osman Varol şehit aileleriyle iftarda buluştu

ADIYAMAN (PERRE) - Sibel TURAN-Adıyaman Valisi Osman Varol ve eşi Funda Varol hanımefendi, İl Emniyet Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında şehit emniyet mensuplarının aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Vali Osman Varol şehit aileleriyle iftarda buluştu
Paylaş:

Adıyaman Valisi Osman Varol ve eşi Funda Varol hanımefendi, İl Emniyet Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında şehit emniyet mensuplarının aileleriyle buluştu. Ramazan'ın manevi coşkusunun ve birlik ruhunun hâkim olduğu iftarda, kahraman şehitlerin kıymetli aileleriyle hasbihal edildi, dualar edildi.

Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamada;

"Bu vesile ile al bayrağımızın ebediyen göklerde dalgalanması için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen kahraman şehitlerimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. " ifadelerine yer verildi.

Kaynak : PERRE

Bu haber Yaman Haber ® - Haberi kaynağından takip edin tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yeni Slow Radyo